{

Klimaatonderhoud

Om gegarandeerd te blijven van een gezond leefklimaat is preventief en periodiek onderhoud een vereiste. Het voorkomen van mankementen vergroot de levensduur van uw installatie. Bovendien behoudt uw installatie daarmee zijn energiezuinige kwaliteit.
Onderhoud en service Daarom is een onderhoudscontract een investering die zichzelf zal terugverdienen. Kiest u voor een servicecontract dan zullen wij de garantie op uw installatie bij aanleg verlengen van 2 jaar naar 4 jaar. Wij staan namelijk voor kwaliteit. Gedurende al die tijd zullen wij eventuele gebreken kosteloos verhelpen.  Meer weten? Neem contact met ons op en wij informeren u over onze diensten.  

Service contract

Hier volgt binnenkort meer

Onderhouds contract

Hier volgt binnenkort meer...

Winters

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen adviseren en installeren we uitsluitend warmtepomp installaties van gerenommeerde A-merken. Vraag uw adviseur welke dat voor u kunnen zijn.

Netheid

Winters duurzame klimaattechniek, legt de lat op het gebied van afwerking zeer hoog. Wij zorgen ervoor dat de installatie netjes en strak gemonteerd wordt en na afloop verneemt men alleen aan het klimaat dat wij geweest zijn.

Professioneel

Wij zijn F-gassen gecertificeerd en erop gericht emissies van f-gassen te voorkomen en de wet- en regelgeving na te leven.  We werken volgens opstelde werkinstructies en procedures die jaarlijks worden beoordeeld op verbeteringen.    

Bezig met laden...