{

Leefklimaat

De thema’s van moderne klimaatbeheersing zijn duurzaamheid en energiebesparing. Steeds meer huiseigenaren en huizenkopers isoleren daarom hun woning om het binnenklimaat te verbeteren. Installateurs en leveranciers spelen in op deze trend en hebben naast de traditionele airconditioningsystemen de zogeheten warmtepompen ontwikkeld. Warmtepompen worden toegepast in combinatie met de bestaande verwarming zoals radiatoren en vloerverwarming, maar ook voor de verwarming van warmtapwater. Warmtepompen werken op stroom dat resulteert erin dat het gebruik van een fossiele brandstof, zoals aardgas niet langer nodig is. Winters Duurzame Klimaattechniek is specialist in het monteren en onderhouden van lucht–lucht en lucht-water warmtepompsystemen.

ISDE regeling

Veel van onze installaties zijn uitgevoerd als energiezuinige warmtepomp en vallen daardoor onder de ISDE regeling.

Hierdoor kunt u een aanzienlijke subsidie ontvangen op de aanschaf van een door ons geïnstalleerde warmtepomp installatie.

Winters Duurzame Klimaattechniek adviseert u graag over de mogelijkheden.

Impressies Winters Klimaat

Duurzame Klimaattechniek

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen adviseren en installeren we uitsluitend warmtepomp installaties van gerenommeerde A-merken. Vraag uw adviseur welke dat voor u kunnen zijn.

Netheid

Winters duurzame klimaattechniek, legt de lat op het gebied van afwerking zeer hoog. Wij zorgen ervoor dat de installatie netjes en strak gemonteerd wordt en na afloop verneemt men alleen aan het klimaat dat wij geweest zijn.

Professioneel

Wij zijn F-gassen gecertificeerd en erop gericht emissies van f-gassen te voorkomen en de wet- en regelgeving na te leven.  We werken volgens opstelde werkinstructies en procedures die jaarlijks worden beoordeeld op verbeteringen.    

Bezig met laden...