{

Service & Onderhoud

Om gegarandeerd te blijven van een gezond binnenklimaat is preventief en periodiek onderhoud een vereiste. Het voorkomen van mankementen vergroot de levensduur van uw installatie. Bovendien behoudt uw duurzame installatie daarmee zijn energiezuinige eigenschappen. Daarom is een service en onderhoudscontract een investering die zichzelf zal terugverdienen. Kiest u voor een servicecontract dan verlengen wij de garantie op uw installatie bij aanleg van 1 jaar naar 4 jaar. Wij staan namelijk voor de kwaliteit van onze monteurs en producten. Gedurende deze verlengde periode zullen wij eventuele gebreken kosteloos verhelpen.

Proactieve dienstverlening

Voor zakelijke afnemers kunnen we service en onderhoud in een apart klantenportaal beheren. Hierin worden alle te onderhouden elementen per locatie geregistreerd. Inclusief planningen, logboeken en rapportages. Het portaal biedt een totaaloverzicht en biedt de informatie en het overzicht voor o.a. een meerjarenonderhoudsplan en begroting. Wij begrijpen heel goed dat voor zakelijke klanten een storing niet kan wachten, ook niet in het weekend. Vanuit jarenlange ervaring met o.a. kwetsbare doelgroepen in de zorg, scholen en/of kinderopvang, kennen we het belang van een snelle opvolging en professionele aanpak. Onze monteurs zijn niet alleen technisch opgeleid, maar zijn ook onze servicegerichte dienstverleners én in bezit van een VOG.

Meer weten? Neem contact met ons op en wij informeren u over onze diensten.  

BRL100 certificaat

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen adviseren en installeren we uitsluitend warmtepomp installaties van gerenommeerde A-merken. Vraag uw adviseur welke dat voor u kunnen zijn.

Netheid

Winters duurzame klimaattechniek, legt de lat op het gebied van afwerking zeer hoog. Wij zorgen ervoor dat de installatie netjes en strak gemonteerd wordt en na afloop verneemt men alleen aan het klimaat dat wij geweest zijn.

Professioneel

Wij zijn F-gassen gecertificeerd en erop gericht emissies van f-gassen te voorkomen en de wet- en regelgeving na te leven.  We werken volgens opstelde werkinstructies en procedures die jaarlijks worden beoordeeld op verbeteringen.    

Bezig met laden...