{

Productief binnenklimaat

Zowel een huurder als de eigenaar van commercieel vastgoed hebben belang bij een veilig, comfortabel en gezond binnenklimaat. Installaties moeten niet alleen goed functioneren, ze moeten het werk en het verblijf aangenamer maken. Bijvoorbeeld door te voorzien in  een prettige temperatuur en verse lucht in een klas, zorginstelling of kantooromgeving.  De invloed van COVID-19 heeft de vraag naar veilige, flexibele en duurzame installaties versneld. Winters Duurzame Klimaattechniek is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft daarom het best passende advies voor elk type bedrijfsruimte.
Energiezuinige binnenklimaatsystemen Onze binnenklimaatsystemen bieden meerwaarde aan het pand: de klimaatbeheersing is comfortabel, makkelijk regelbaar en energiezuinig. We combineren de binnenklimaattechnologie met uitgebreide bouwkundige kennis en toetsen elk ontwerp aan het Bouwbesluit. Onze systemen zijn gegarandeerd milieuvriendelijk, dat betekent een lage CO2 uitstoot en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Onze meeste installaties zijn uitgevoerd als energiezuinige warmtepompen. De hiervoor gekozen producten staan op de actuele Energielijst en vallen hierdoor in de EIA regeling. Door deze regeling mag u 45 procent van de investeringskosten extra investeringsaftrek opvoeren (in het jaar van de investering). Dat betekent voor uw bedrijf een aanzienlijk financieel voordeel! Informeer bij uw financieel adviseur naar de voorwaarden.

Meten = weten! Uw binnenklimaat inzichtelijk maken vanuit wetgeving of na aanhoudende klachten? Hier kunnen wij u ook bij begeleiden met de juiste toepassing van digitale Co2 & temperatuur meters welke eventueel online op afstand afleesbaar zijn.

Impressies Winters Klimaat

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen adviseren en installeren we uitsluitend warmtepomp installaties van gerenommeerde A-merken. Vraag uw adviseur welke dat voor u kunnen zijn.

Netheid

Winters duurzame klimaattechniek, legt de lat op het gebied van afwerking zeer hoog. Wij zorgen ervoor dat de installatie netjes en strak gemonteerd wordt en na afloop verneemt men alleen aan het klimaat dat wij geweest zijn.

Professioneel

Wij zijn F-gassen gecertificeerd en erop gericht emissies van f-gassen te voorkomen en de wet- en regelgeving na te leven.  We werken volgens opstelde werkinstructies en procedures die jaarlijks worden beoordeeld op verbeteringen.    

Stuur ons een bericht

Bezig met laden...