{

Productief binnenklimaat

Een zakelijke onderneming heeft belang bij een stabiel en gezond binnenklimaat. Alleen dan is optimaal gebruik van het bedrijfsgebouw gegarandeerd. Een vergaderzaal vereist een ander soort werkklimaat dan een productieruimte. Winters Duurzame Klimaattechniek weet dat en verleent daarom advies voor elke bedrijfsruimte afzonderlijk.

Energiezuinig binnenklimaatsystemen

Onze binnenklimaatsystemen bieden meerwaarde aan het pand: de klimaatbeheersing is comfortabel, gemakklelijk regelbaar en energiezuinig. We combineren de binnenklimaattechnologie met uitgebreide kennis van bouwkunde en bouwbesluiten. Onze systemen zijn gegarandeerd milieuvriendelijk, dat betekent een lage CO2 uitstoot en een zo laag mogelijk energieverbruik.

EIA

Onze meeste installaties zijn uitgevoerd als energiezuinige warmtepompen en vallen hierdoor in de EIA regeling. Door deze regeling mag u 54 procent van de investeringskosten (in het jaar van de investering) extra investeringsaftrek opvoeren. Dat betekent voor uw bedrijf een aanzienlijk financieel voordeel! Vraag bij uw adviseur naar de voorwaarden.

Impressies Winters Klimaat

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen adviseren en installeren we uitsluitend warmtepomp installaties van gerenommeerde A-merken. Vraag uw adviseur welke dat voor u kunnen zijn.

Netheid

Winters duurzame klimaattechniek, legt de lat op het gebied van afwerking zeer hoog. Wij zorgen ervoor dat de installatie netjes en strak gemonteerd wordt en na afloop verneemt men alleen aan het klimaat dat wij geweest zijn.

Professioneel

Wij zijn F-gassen gecertificeerd en erop gericht emissies van f-gassen te voorkomen en de wet- en regelgeving na te leven.  We werken volgens opstelde werkinstructies en procedures die jaarlijks worden beoordeeld op verbeteringen.    

Stuur ons een bericht

Bezig met laden...